Säsongens första cupcakes.

I fredags kom det massa roliga paket, choklad, färger, utstickare, våffeljärn med mera. Det är inte varje dag man får hem en påse med ett kilo Valrhona caraibe, eller ett och ett halvt kilo vita chokladpellets. Färgerna var vi ju tvungna att prova också, så först slängde jag ihop en sats på ett kilo sugarpaste som vi sen provade att färga bitar av i lite olika färger. Kan säga att wiltons gelfärg är galet dryg. Kom också en ordentligt stor kartong innehållande en “cupcake carrier” att frakta dom små bakverken i, ser ordentligt stabil ut.

Chokladleverans.

Cupcakeprylar

Smart väska att bära cupcakes i.

Första blommorna

Säsongens första cupcakes, bakade av Marie, avnjöts under melodifestivalen, smakerna var en mörk chokladcupcake med hallon och en mörk choklad/färskost frosting. Den andra cupcaken är en vaniljcupcake med vit choklad och jordgubb och jordgubbssmörkrämsfrosting. (långt ord)

Cupcakes och flädersaft

Signe tycker inte att man behöver använda fjärrarna under mello.

Lagom ljust kvart över tolv.

Känns riktigt skönt att vara igång inför sommarsäsongen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>